Dobro Sjeme (knjiga)

Ova knjižica za svakodnevnu pobožnost nami­jenjena je svima onima koji su u ovo užurbano doba spremni odvojiti nekoliko trenutaka i po­slušati Boga, koji nam govori putem svoje riječi – Biblije. Budući da svaki dan donosi nov biblijski tekst i kratak osvrt o njemu, ona pomaže i potiče na to da se takvi trenuci odvajaju što redovitije. Glavna joj je svrha to da čitatelji upoznaju do­bru vijest Isusa Krista. No i oni koji već poznaju Isusa Krista kao svoga Gospodina i Spasitelja imat će korist od ovih svakodnevnih razmišlja­nja o biblijskim porukama.

Dobro Sjeme (zidni kalendar)

Zidni kalendar s listićima za trganje za svaki dan, na kojima je ista poruka kao i u knjižici.

Zadivljujuća tvorevina

„Zadivljujuća tvorevina“ je kalendar s mjesečnim evanđeoskim porukama. Svaki mjesec donosi novi prekrasan prizor iz prirode, citat iz Biblije s prikladnom porukom, te praktičan planer. U zatvorenom obliku (format A 4) pogodan je za slanje poštom. Kad je otvoren dimenzije su mu 29,7 x 42 cm.

S bojicama i Biblijom

Dječji kalendar za bojanje s prikladnim stihovima iz Biblije; kad je otvoren formata A4, a kad je zatvoren formata A5.

Naručiti možete putem donjeg obrasca.

Da bi narudžbenica bila pravilno ispunjena potrebno je:

  • odabrati željeni prozivod klikom na kvadratić pored njega
  • upisati broj komada.

Ako je sve ispravno odabrano u drugom polju (desno ili dolje) pokazat će se ukupna vrijednost odabranog proizvoda. U polju “Ukupna vrijednost narudžbe” (na dnu formulara) pokazat će se ukupna vrijednost čitave narudžbe.


Cijena dostave (minimalno 4,00 €) nije uključena u ukupnu vrijednost narudžbe. Za narudžbe veće od 150,00 € dostava je besplatna.